Kijkje in mijn leven juni

Juni in volle gang en ik leef van deadline naar deadline. Niet alleen zakelijk maar ook privé is het lekker druk. Af en toe weet ik niet meer wat ik gedaan heb. Laten wij maar eens scrollen door de foto’s voor een nieuwe editie van een kijkje in mijn leven.

De eetplanning loopt hier regelmatig in de soep. Zo wilde ik een dag koken voor de blog, zaten wij ineens bij een badkamer winkel voor onze nieuwe huis. Tja, en nu? “Haal maar pizza” stelde manlief voor. Nou dat word ik dus niet zo heel blij van. Een fijne tussenoplossing is een kant en klaar deeg, dat je vervolgens zelf belegt. Mijn dochter vindt dit geweldig om te doen. Zo had ik mijn handen vrij om de keuken op te ruimen en heeft zij gekookt. Zo fijn dat de kinderen groter worden.

kijkje in mijn leven juni 1

Yes, onze financiering is rond. Van de bank kregen wij een mooie fles bubbels en voor de kids lag de kinder champagne al koud. Heerlijk dat de zakelijke kant van het huis geregeld is.

kijkje in mijn leven juni 1

Het weekend stond in het teken van allemaal gezelligheid. Met vrienden zaten wij wederom bij El Qatarijne. Het eten was weer fantastisch, net als de bediening. Alleen dat licht hè, dat gaat hem niet worden voor de foto’s.

kijkje in mijn leven juni 1

Dit restaurant zit op 200 meter van mijn geboortehuis. Op de 1e verdieping is een aparte ruimte voor groepen die Dom kamer heet. Een kunstenaar heeft de Zadelstraat met de Dom geschilderd. In het echt is het nog veel toffer.

kijkje in mijn leven juni 1

Zondag had ik een borrel met 4 vriendinnen. De zon scheen flink en wij hadden het bloedheet op het balkon. Na een uurtje zat iedereen blootvoets te genieten van sushi en een glas wijn. Op dit soort momenten voel ik mij erg gezegend. Geheel opgeladen kwam ik ‘s avonds weer thuis.

kijkje in mijn leven juni 1

De week stond in het teken van bloggen, bloggen, bloggen. Maar ja, als het zulk mooi is weer wil ik hier ook van kunnen genieten. En de bbq op maandag aansteken is best fijn toch?

kijkje in mijn leven juni 1

De moestuin wordt een klein beetje verwaarloosd. Best handig dat een aantal planten zonder omkijken gewoon door groeien. De aardbeien doen het in ieder geval goed.

kijkje in mijn leven juni 1

Dinsdag stond in het teken van zelf boter maken. Te gek zeg om dat eens zelf te proberen. Daarna stond een fantastische lunch op het programma. Eigenlijk had ik genoeg gegeten. Alleen als je met vriendin Francesca op pad bent, eet je altijd meer dan gepland. Het friet district van Niven was net een paar uur open. Wij hebben samen een frietje met truffel mayonaise gedeeld. Oh wat was dit lekker zeg.

kijkje in mijn leven juni 1

Een paar dagen later zou ik koken en dit werd uiteindelijk uiteten bij restaurant Balije Park. Man oh man, wat kun je daar fijn eten. De kids doen gezellig mee. Ze kozen alleen voor carpaccio en een pasta’tje. Ook prima.

kijkje in mijn leven juni 1

Deze maand stond ik met mijn blog in Gezond eten. Het grappige is dat meerdere mensen mij al herkend hadden en ik het blad zelf nog niet had.

kijkje in mijn leven juni 1

Keuken speciaalzaak bezoek nummer 3. Wij zijn er bijna uit, hoop ik. Ik heb zo’n zin om straks in een nieuwe keuken te koken met veel werk ruimte. Deze keuken lijkt er een beetje op. Een wand met 4 kasten naast elkaar en ervoor een kookeiland met wasbak.

kijkje in mijn leven juni 1

Bij het jaarlijkse straatfeest maakt iedereen een hapje. Onze bijdrage was het chorizo hapje. Dit valt altijd wel in de smaak. Door de drukte had ik even geen inspiratie.

kijkje in mijn leven juni 1

De aardbeien groeien maar door. Manlief heeft samen met onze dochter zelf jam gemaakt volgens Jam & Zuur. Oh en lekker dat deze jam is. Ik heb nog nooit zulke lekkere zelfgemaakte jam gegeten.

kijkje in mijn leven juni 1

Van mijn lieve vriendin W. had ik kaarten gekregen voor Doe Maar 32 jaar later. Het was een te gek concert zeker als je bedenkt dat de mannen meer dan bejaard zijn. Ik heb genoten.

kijkje in mijn leven juni 1

De volgende dag moest ik een campagne afmaken en daarna had ik even rust. De zon scheen en ik besloot om even in het park een kop koffie te drinken. Ontspanning na inspanning zeg maar. Dit was echt even een klein geniet momentje.

kijkje in mijn leven juni 1

Dit vond ik ook nog wel een tof momentje. De Avondvierdaagse was hier in volle gang en net als alle andere kids willen ze bij mij snoep mee. Je schrikt je dood als je ziet wat sommige kinderen meekrijgen. Meestal maak ik een traktatie voor de hele klas, alleen was ik iets te druk met andere zaken. Dochterlief pakte het zelf op en maakte de granola repen. Nou daar ben ik best trots op.

kijkje in mijn leven juni 1

Ben je nieuwsgierig naar mijn leven of meer foto’s van achter te schermen? Dit weekend staat in het teken van koken dus kijk lekker mee. Je kunt mij vinden op en of (lekkeretenlinda). Op naar het volgende kijkje in mijn leven.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.