Kijkje in mijn leven juli

The summer is magic! Dit is het eerste dat in mij opkomt na 3 weken vakantie. Juli stond in het teken van relaxen, slapen, eten en heel goed nieuws over ons huis. Yes, ik geef je weer eenkijkje in mijn leven.

De eerste week van juli werd er nog even keihard gewerkt. Best leuk zo’n blog, maar in de vakantie wil ik ook graag content hebben. Om eerlijk te zijn was ik behoorlijk moe voor vertrek. De laatste blogs heb ik er met pijn en moeite uitgeperst.

Normaal gesproken nemen wij onze eigen tent mee in een aanhanger vol spullen. Het inpakken kost dan veel meer tijd. Dit jaar hadden we een mobile home gehuurd op een kleine camping en een vakantiehuis in een oude Toscaanse boerderij. De auto was nog nooit zo snel ingeruimd. Ik had zelfs tijd om tijdens de inpakdag met mijn dochter naar een Meet & Greet van Jill te gaan. Wat was dit leuk om te doen zeg.

Kijkje in mijn leven

De eerste bestemming was bekend terrein voor ons. Deze camping hebben wij eerder bezocht. Het idee was namelijk dat ons huis bijna klaar zou zijn en we deze vakantie een makkelijke bestemming zochten zonder veel gedoe. Maar ja, toen ging de aannemer failliet en lag de bouw sinds december stil. In de vakantie kwam het GEWELDIGE nieuws: wij zijn samen onze 24 andere buren tot een schikking gekomen met de ontwikkelaar. De bouw start na de bouwvak en volgend jaar juli is het huis klaar! EINDELIJK. De afgelopen maanden zijn absoluut niet leuk geweest, maar nu kunnen we weer naar de toekomst kijken. Het kribbelt weer en ik heb zo’n zin in om alles opnieuw in te richten enzo. Alleen heb ik hier absoluut geen verstand van….

Kijkje in mijn leven

Een ander cadeautje deze maand was dat mijn ouders twee dagen bij ons langskwamen. Een paar jaar geleden had ik hier niet aan moeten denken. Maar hoe ouder je wordt, hoe meer je ze gaat waarderen. Een aantal van mijn vrienden missen al 1 of zelfs beide ouders. Dat zorgt ervoor dat ik er nu intens van geniet. We hadden ze immers al 8 weken niet gezien, omdat ze met de camper aan het rondtrekken waren. De kids vonden het ook super en hebben opa en oma zelfs zover gekregen dat ze van de glijbaan in het zwembad gingen!

Kijkje in mijn leven

Manlief wilde wel 3 weken voor het eten zorgen deze vakantie. Op één voorwaarde: geen groente! Kijk hem eens in zijn element bij het maken van verse pasta. Verder stonden de home made hamburgers een paar keer op het programma en t-bone.

Kijkje in mijn leven

Bij de camping zit ook een pizza restaurant. Om de paar dagen boekten wij een tafeltje. Al moet ik zeggen dat het lastig bleek om dit smakelijk op de foto te krijgen. Daarnaast hebben wij veel pasta’s gegeten. Ik dacht dat er meer variatie in onze camping recepten zat, maar dat viel tegen..

Kijkje in mijn leven

Na twee weken op onze berg vertrokken wij naar Ambra. Een dorpje tussen Sienna en Arrezo in. Hier kwam een droom uit: slapen in een authentieke Toscaanse boerderij. Met groente, wijn en olijfolie van het land. Een heerlijk zwembad en een pizza houtoven. Ook bezochten wij Sienna, twee dorpsfeesten en stond er een lunch bij La Vialla op het programma. Binnenkort vertel ik jullie meer over deze vakantielocatie en wat voor lekkers ik er allemaal gegeten heb.

kijkje in mijn leven juli

Op de terugweg hadden we nog een klein avontuurtje. Het geboekte hotel via Bookings bleek bij aankomst gesloten te zijn… We hadden ons zo verheugd op een schnitzel met een Duits biertje. Uiteindelijk sloten we culinair af bij de Burger King en reden de laatste 300 km naar huis.

Kijkje in mijn leven

Bij thuiskomst miste ik de cappuccino’s zo, dat ik snel bij mijn favoriete tentje een bakkie ben gaan halen.

Kijkje in mijn leven

De maand werd afgesloten met een bezoekje aan de Parade. Voor mij nog altijd het leukste festival dat er is. Misschien omdat het in het park is, waar ik als klein meisje elke dag langsliep. Geen idee. De vibe tussen de bomen met mijn vrienden om mij heen is te gek. Deze avond was bijzonder omdat vrienden uit Duitsland en Zuid-Afrika over waren. De club was weer even bij elkaar. En manlief weet waar ik van hou: kroketten. Hij koos de variant met paddenstoelen voor mij en een truffel mayo. Yum!

Kijkje in mijn leven

De kids zijn nog 3 weken vrij. Ondertussen probeer ik het “werken” weer op te pakken. En ga ik ook weer naar de sportschool. Ik kijk er wel een beetje tegen op. De pasta’s zijn lekker op mijn buik blijven plakken. Het is dan ook tijd om weer normaal te gaan eten. Kijk gerust mee via (Stories). Daar komen ook de meeste foto’s trouwens vandaan. Op naar het volgende kijkje in mijn leven.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.