Zomerrooster 2017

Yeah de zomer is officieel gestart! De afgelopen weken hebben wij dit ook gemerkt door de tropische temperaturen. Bij de zomer hoort ook een speciaalzomerrooster.

De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met de voorbereidingen voor mijn vakantie. Ondertussen wordt mijn to-do lijst nog niet korter, sterker nog er zijn nog een paar samenwerkingen tussen gekomen. Voor mij is kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Dus ik ga het een beetje rustiger aan doen.Geen 5 blogs in de week maar om de dag en dat start per direct.

kijkje in mjn leven

Anders lukt het mij niet om relaxt aan te komen op de bestemming. Deze vakantie makken wij het ons makkelijk en hebben eerst een mobile home en daarna een agriturismo in Toscane gehuurd. Nu hoef ik niet meer alle campingspullen en mijn halve huis in te pakken. Ik gooi een paar tassen op bed voor de kleding en zwemspullen. Verder neem ik een boodschappenkrat met keukenspullen en en een paar boodschappen mee en klaar! Wat een heerlijkheid.

zomerrooster 2017

Natuurlijk blijf ik jullie dagelijks inspireren op Facebook. Zodra het een nieuw recept of blog betreft, zal ik dit erbij vermelden. Dat zorgt voor duidelijkheid. Verder blijf ik een kijkje achter de schermen geven via Stories. Daar zal allemaal niks aan veranderen. Ik reageer alleen minder snel dan normaal, want ik ga die telefoon echt even wegleggen.

kijkje in mijn leven auto

Wat kun je de komende periode verwachten? Nu jullie ook massaal op gaan, leek het mij leuk om met recepten voor koken op de camping te komen. Dit zijn allemaal makkelijke en snelle recepten met weinig ingrediënten. Ook handig als je in een huisje of appartementje zit. Het draait natuurlijk om lekker eten met zo min mogelijk inspanning deze vakantie. En nu jullie er toch niet zijn, komt zaterdag voorlopig het laatste weekmenu online. Nieuwe planning volgen weer in september.

Daarbij zullen een aantal van mijn foodie collega’s zichzelf introduceren met een gastblog. Stuk voor stuk website’s waar ik blij van word en jullie vast ook.

Ga je zelf ook nog op vakantie en wil je niks missen? Elke zaterdag stuur ik een mail met de nieuwste blogs. Ik wens je alvast een hele fijne zomer en geniet ervan.

Bron foto agriturismo: Novasol

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.