De lekkerste Pinterest accounts van nu

Van alle social media accounts vind ik Instagram én Pinterest de leukste. Al begint Snapchat (username lekkeretenlinda) steeds meer terrein te vinden. Maar oude liefde roest niet en ik ben nog steeds gek op mooie foto’s pinnen. Mijn tips voor de lekkerste Pinterest accounts om te volgen.

Vaak als ik ergens even sta te wachten óf als ik inspiratie zoek voor recepten, doe ik een rondje Pinterest. Ook vind ik dit medium erg interessant om meer te leren van foodstyling. Soms heb ik gewoon even geen idee hoe ik een opstelling zou maken. Pinterest beidt dan altijd uitkomst.

Mijn prikborden bestaan voornamelijk uit recepten. Nu wij gaan verhuizen, heb ik ook een nieuw bord voor de keuken, badkamer en algemene huisinspiratie aangemaakt. Ik ben er achter gekomen dat ik houd van de Nordic style. De basis is wit met hout en naturel tinten.

En ja, mooie quotes staan ook prominent op mijn bord. Soms kan ik zo geraakt worden door inspirerende teksten.

De lekkerste Pinterest accounts van dit moment

Klik op de titel om bij het account te komen of klik op de afbeelding om direct het bord te volgen.

1 Dolly and Oatmeal

test

2 The Vanilla bean blog

test

3 Cucciolinas

test

4 Love and Lemons

test

5 How sweat eats

test

6 Love and oliveoil

test

7 Top with cinnamon

test

8 My new roots

test

9 Donna Hay

test

10 Not without salt

test

Bron header: Pinterest My New Roots

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.