Weekmenu 12 makkelijke recepten

Jeetje de week is voorbij gevlogen. Voor volgende week wordt er gezegd dat de temperaturen oplopen tot 20 graden. Is het al 1 april? Hetweekmenu is net als vorige week op de lente geïnspireerd. De barbecue recepten houd ik nog even achter hoor. Deze week kun je een zoete puntpaprika met geitenkaas serveren, een pasta met tonijn en natuurlijk een oosters recept van noedels met kip en groente. Ook maak ik rijst op een Italiaanse manier klaar en vrijdag maak je zelf kipburgers.

Ondertussen zijn hier de voorbereidingen voor Pasen in volle gang en de zalmtartaar is een makkelijk voorgerecht dat hoge ogen aan tafel gooit. Het weekend is het moment om eens iets anders te eten bij de lunch. Maak eens een salade en je zult zien dat deze bieten linzen salade ook makkelijk door de weeks gemaakt kan worden.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

Wist je trouwens dat het weekmenu elke zaterdag in de nieuwsbrief verschijnt? Schrijf je hier gratis in. Zo mis je geen enkel recept en weekmenu meer.

Weekmenu makkelijke recepten voor het avondeten

Weekmenu #12 makkelijke recepten

Maandag: zoete puntpaprika met geitenkaas

Gevulde groente uit de oven vind ik altijd ideaal. Neem als basis deze puntpaprika met geitenkaas en maak er nog een groene salade bij en je bent klaar.

zoete puntpaprika met geitenkaas

Dinsdag: pasta met tonijn en sperziebonen

In mijn voorraadkast staan altijd allerlei blikjes vis. Dit is een makkelijke manier om meer vis aan je eetpatroon toe te voegen. En heb je wel eens sperziebonen aan een pasta saus toegevoegd? Probeer het eens.

Pasta met tonijn

Woensdag: noedels met kip en groente

Ok, duik je koelkast in op zoek naar allerlei restjes groente. Voor deze oosterse maaltijd maak je zelf woksaus en dat is mij toch een partij lekker.

noedels met groente en kip

Donderdag: ronde rijst met pesto

Het water loopt mij weer in de mond als ik aan de ronde rijst met pesto denk. Het leek wel op risotto. Op Facebook kreeg ik er laatst weer veel goede opmerkingen over.

ronde rijst met pesto

Vrijdag: chicken chorizo burgers

Wat is nou een fast food friday zonder burgers? Nou helemaal niks natuurlijk. Nadat ik meegedaan had aan een hamburger wedstrijd is het burger virus ontstaan. Inmiddels hebben wij 2 soorten hamburger persen in huis en experimenteert manlief erop los.

chicken chorizo burgers

Zaterdag: zalmtartaar met groene asperges + winactie

De voorbereidingen voor Pasen zijn alweer in volle gang. Samen met een aantal bloggers heb ik een heerlijk paasmenu gemaakt en ik mocht het voorgerecht verzorgen. De zalmtartaar is in een handomdraai klaar en een gegarandeerd succes aan tafel.

Zalmtartaar met groene asperges op toast. Een makkelijk en feestelijk voorgerecht voor Pasen

Zondag: bieten linzen salade

Deze lunch salade stamt nog uit de begintijd van Lekker eten met Linda. Alle ingrediënten heb ik nog steeds standaard op voorraad en ik maak deze salade graag.

Bieten Linzen salade

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Benieuwd naar de eerder verschenen eetplanningen? Bekijk hier alle weekmenu’s.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.