Vertrek naar Bali

Eindelijk is het zover. Na jaren een fantasie in mijn hoofd te hebben, ga ik het nu dan toch beleven: een retraite in Azië. Ik ga alleen op reis naar Bali. Eerst langs vrienden in Singapore en dan door naar het prachtige eiland voor een stuk persoonlijke ontwikkeling.

Om eerlijk te zijn, waren de afgelopen weken niet echt “mindful” te noemen. Ik had heel veel leuke uitjes en daarnaast een aantal betaalde opdrachten. (Yes!) Mijn tijd heb ik in blokken opgedeeld om alles af te krijgen. Vreselijk kan ik je vertellen. Mijn lijf kwam afgelopen weekend in opstand. Ik kreeg een fikse oogontsteking, waardoor ik brildragend door het leven ging. Wel lastig als dat ding niet de juiste sterkte heeft en jezelf naakt voelt zonder een klein beetje make-up. Ach, er zijn veel ergere dingen en allemaal voor een goed doel.

Ik heb mijn rust gepakt en zit relaxed achter de computer. Het is nu maandagmiddag 16:30 uur en ik ben klaar. Nou ja, klaar ik wilde jullie nog even vertellen dat ik weg ga. Al laat ik jullie niet alleen achter. Bijna elke dag komt er een blog online. Niet alleen van mij, maar juist van heel veel foodievrienden.

Jullie zullen merken dat ik echt even de rust pak, want ik zal op de site en ook Facebook nauwelijks reageren. Verwacht alleen op Instagram kiekjes van mijn leven daar. Na mijn reis, zal ik weer uitgebreid reageren op jullie vragen of opmerkingen.

Nou ik stop ermee. Ik ga mijn kids ophalen van de opvang. Ze mochten kiezen wat wij vanavond gingen doen en dat was unaniem “uiteten”. Ik heb nu al zin om nog even heerlijk met het gezin aan tafel te zitten en uitgebreid te kletsen. Aan het afscheid nemen, denk ik bewust nog niet.

Enne, mocht je nog fijne Bali tips hebben. Ik houd mij aanbevolen en laat een reactie achter onder de blog.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.