• Skip to secondary menu
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar

Lekker eten met Linda

Makkelijk, bewust en vooral lekker eten.

  • HOME
  • RECEPTEN
    • WEEKMENU
    • ONTBIJT
    • LUNCH
    • SNACK
    • DRANKJES EN SMOOTHIES
    • DINER
    • VEGETARISCH
    • DESSERT
  • E-BOOKS
    • BARBECUE RECEPTEN
    • KOKEN OP DE CAMPING
  • INSPIRATIE
    • ALGEMENE TIPS
    • OP BEZOEK BIJ
    • WINACTIE
    • REVIEW
    • SPORT
      • BIKINI BODY GUIDE
      • FOOD EN MOVING EXPERIENCE
  • CONTACT
    • OVER MIJ
    • PERSOONLIJK
    • ADVERTEREN
    • PRIVACYVERKLARING
  • ZOEKEN

Smoothie bowl met mango en kokos

Smoothie bowl met mango en kokos, een lekker tropisch ontbijt.

juni 20, 2017 door Linda 1 Reactie

Wat ben ik toch aan het genieten van het warme weer. En bij deze temperturen horen tropische ontbijtjes. Warme havermout uit de oven heb ik al in geen weken gemaakt. Hiervoor in de plaats komt kwark of een verfrissende smoothie bowl met mango en kokos.

Voor een extra zomers tintje wordt er diepvries mango gebruikt in dit ontbijt recept. Zo is het net of je een soort ijsje eet als ontbijt. Yes, wie wil dit nu niet? Zo gebruik ik mijn blender ook nog eens. Het stof is van het apparaat geblazen, want ik gebruik het eigenlijk nauwelijks…

Het tropische sfeertje ontstaat al snel door de banaan, kokosmelk en mango. Een gouden combinatie. Qua topping ben je natuurlijk helemaal vrij om te kiezen. Zoals jullie weten heb ik graag nog iets te kauwen. Dus ik voeg nog wat stukjes fruit, kokos rasp (of vlokken) en een pitten mix toe. Maar dit kan ook havermout, gepofte quinoa, muesli zijn of waar je ook zin in hebt.

Smoothie bowl met mango en kokos, een lekker tropisch ontbijt.

Smoothie bowl met mango en kokos

recept voor 2 personen:

  • 1 rijpe banaan
  • 125 bevroren mango stukjes
  • 120 ml kokosmelk

Topping:

  • 1 kiwi
  • kokosrasp
  • pitten mix

Stappen om een smoothie bowl met mango en kokos te maken:

  1. Mix de rijpe banaan met de mango stukjes en een gedeelte van de kokosmelk in een blender. Voeg beetje bij beetje meer kokosmelk toe, zodat de gewenste dikte ontstaat. Het is niet de bedoeling dat de smoothie vloeibaar wordt. Je wilt juist de dikte van nicecream.
  2. Snijd een kiwi in plakken.
  3. Verdeel de smoothie bowl over twee kommen. Leg de kiwi erop en maak af met de kokosrasp en de pitten mix. Serveer direct.

Smoothie bowl met mango en kokos, een lekker tropisch ontbijt.

Wil je mijn tips en recepten om makkelijk, bewust en vooral te lekker eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.
Volg mij op Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest | Bloglovin’ | Google+

Categorie: ONTBIJT Tags: Bananen, kokosmelk, makkelijk, mango, recepten, Smoothie

Lees Interacties

Trackbacks

  1. 18 x de allerlekkerste smoothie bowls van foodbloggers - FoodQuotes schreef:
    augustus 25, 2017 om 7:17 am

    […] Smoothie bowl met mango en kokos – Lekker eten met Linda […]

    Beantwoorden

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primaire Sidebar

Zoeken

Volg lekker eten met Linda

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • RSS
  • Twitter
Lekker eten met Linda – ava Welkom! Ik inspireer je graag om makkelijk, bewust en vooral lekker te eten. Mijn doel is om het plezier in de keuken terug te brengen en te laten zien dat gezond eten en lekker koken echt niet zo moeilijk is.

Weekmenu 192 makkelijke recepten

Lekker eten met Linda - weekmenu

Bekijk het profiel van Lekker eten met Linda op Pinterest.

Recepten index

Lekker eten met Linda - receptenindex

Meest gelezen

  • Zelf burritos maken met kip Zelf burritos maken zonder pakje en zakje
  • Spaghetti bolognese van Jamie Olvier Spaghetti bolognese van Jamie Oliver
  • Bananenpannenkoeken met slechts 3 ingrediënten Bananenpannenkoeken
  • Snelle kip marinade voor een Oosterse maaltijd Snelle kip marinade (oosters) maken
  • verse loempia recepten 3 x spring roll recepten (verse loempia’s)

Aanmelden nieuwsbrief

Gezonde en lekkere recepten

  • gezonde pannenkoeken recepten 10 gezonde pannenkoeken recepten
  • Chili con carne van Jamie Oliver Chili con carne van Jamie Oliver
  • Stoofpotje met gehakt en groente Stoofpotje met gehakt
  • Snelle pastasaus uit de blender. Binnen 5 minuten is deze basis pastasaus klaar, gemaakt met verse ingrediënten. Kijk snel op de blog voor het recept. Snelle pastasaus uit de blender
  • Kip cashew met broccoli is een Wereldgerecht dat je makkelijk zelf maakt en binnen 30 minuten op tafel staat. Het gerecht is smaakvol en boordevol groente. Kip cashew met broccoli (kip siam)
Follow on Bloglovin

mytastenld.com

Copyright © 2021 · Linda op Genesis Framework · WordPress · Log in

Deze website gebruikt cookies ter bevordering van jouw gebruikerservaring.OK Meer info
Privacy & Cookies beleid

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Noodzakelijk
Altijd ingeschakeld

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Niet-noodzakelijk

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.