Lekker eten met Linda bestaat 1 jaar

Yes, vandaag ben ik precies 1 jaar. Nou ja, mijn bedrijf, Lekker eten met Linda bestaat 1 jaar. Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik mijn eerste recept plaatste. Met zweethanden drukte ik op “publiceren” om snel de laptop dicht te klappen en 2 uur niet te kijken. Bang voor de reacties van vrienden en familie.

Want ooh, wat ben ik onzeker geweest en nog eigenlijk wel. Ik zit nog midden in mijn proces om gezonder te eten. Ik weet veel, maar ook (nog) lang niet alles. Daarnaast ook nog eens een perfectionist die bang is om fouten te maken. Niet zo’n hele handige combinatie 🙂

De zomer stond in het teken van bezinning, rust en nadenken over de toekomst van Lekker eten met Linda. De “to-do list” aan de kant geschoven en even achterom gekeken. Wat is er een hoop gebeurd afgelopen jaar. Zo fijn om je hart te kunnen volgen en doen wat je echt leuk vindt. Het is nog moeilijk om te kiezen uit een lijstje met hoogtepunten: de Food & Moving Experience workshops, lesgeven tijdens Het gezonde schoolontbijt, de kookworkshops bij Kids Culinair, mijn radio optreden, voedingsadviezen geven, koken bij Hof van Saksen, de pr-events, kijkje achter de schermen bij leveranciers of de vele leuke nieuwe mensen die ik ontmoet heb.

Maar het allerallerleukste aan dit werk zijn jullie reacties. En dat zeg ik niet om te slijmen, dat meen ik uit de grond van mijn hart. Je moest eens weten hoe blij ik word met berichten zoals deze:
Ik stuur je even een privé bericht om je te bedanken voor al je tips en makkelijke recepten. Ik word elke keer weer enthousiast! Ik was een beetje verdwaald in het hele suiker/ e nummers en gezonde gebeuren. Ik vond het eerlijk gezegd behoorlijk ingewikkeld. Net op tijd kwam ik op je Facebook pagina terecht! Nu smullen wij en vooral onze kids van jou recepten zonder dat ik een hoop weerstand van ze krijg. Want ze zijn gewoon LEKKER!! Nou ja. Kortom ik wilde gewoon even bedankt zeggen! Bij deze dus.

Kijk en daar doe ik het allemaal voor. Ik hoop jullie fitter en energieker te krijgen met kleine simpele aanpassingen in je eetpatroon, zonder dat de smaak hiervoor inboet. Dat je bewuster met voeding omgaat en hopelijk ook nieuwe favoriete recepten op tafel hebt staan. Ik ben ook zo trots op cliënten die mijn voedingsadviezen opvolgen. Of de zichtbare verbeteringen bij deelnemers van de Experience.

Linda 1 jaar 2

Ik ben stiekem een beetje trost op mezelf. Jullie komen elke maand met 12.000 (unieke bezoekers!) langs op te site. Een bizar aantal. En ook nog eens 3.500 volgers op social media. Dit had ik 1 jaar geleden niet durven dromen. Te gek en super bedankt hiervoor!

Nu is het tijd voor een feestje. Wie jarig is trakteert dus Linda Viert Feest, een hele week lang. Ik heb allerlei leuke partijen benaderd om cadeautjes weg te geven passend bij een gezonder en vooral lekker eetpatroon. Iedere ochtend staat er een post klaar met één cadeautje (of 2 of 3..). Doe mee zo vaak als je wilt. Je hoeft niet te liken, sharen of wat al niet meer. Lekker eenvoudig dus.

 

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.