7 x Moederdag cadeau tips

Zondag 11 mei is het weer Moederdag. Heb je nog wat inspiratie nodig voor een cadeau? Speciaal voor alle (aanstaande) mama’s heb ik de 7 x moederdag cadeau tips op 1 rijtje gezet. Dit zijn allemaal mijn persoonlijke food favorieten. Klik op de link om het cadeau nog op tijd in huis te hebben.

Kweekkistje sla
Ik ben gek op tuinieren en wat is niet leuker dan je eigen eten te verbouwen. Bij de Hema verkopen ze een fantastisch leuk kweekkistje om sla in de verbouwen. Probeer het eens uit, misschien wordt je ook wel gevonden door het moestuin virus.

Easy Peasy – de gezonde basis voor de allerkleinste
Speciaal voor alle (aanstaande) moeders is er Easy Peasy, hét kookboek dat je in huis moet hebben. Het is meer een soort kookbijbel om (kleine) kinderen een gezond basis aan te leren. Eindelijk een boek met recepten en alle achtergrond informatie in één.

Streekbox
Maak het moeders eens makkelijk deze week en bestel een Streekbox met de lekkerste producten aan huis geleverd. Even geen boodschappen doen en bedenken wat er gegeten hoeft te worden. Streekbox levert alles bij je thuis inclusief verrassende recepten. Met de kortingcode “gezonderecepten” krijg je korting op je 1e box. Lees hier hoe het precies werkt.

Philips Blender
Een stap naar gezonder en vooral lekker eten is meer groente en fruit eten. Een blender maakt je leven een stuk makkelijker. Zo krijg je in 1x een extra portie groenten of fruit binnen. Doe er voor jezelf meer groente bij en maak je kids blij met meer fruit. Deze blender is het beste getest door de Consumentbond. Natuurlijk kan je ook beginnen met een goedkoper instapmodel om te kijken of het bij jullie gezin past.

FoodWeLove
Dit is ook een box, gevuld met allerlei bijzondere producten waarbij het verhaal erachter wordt verteld. De producten komen uit de hele wereld, bevatten zo min mogelijk toevoegingen en hebben de beste smaak binnen hun soort. Een soort kerstpakket, dat elke maand wordt afgeleverd met ook recepten erbij. Ik heb al eens zo’n box mogen ontvangen en vond het 1 groot feest.

Jamie Oliver – Bespaar
Jamie is en blijft mijn grote kookheld. Ik ben door zijn boeken veel meer met verse ingrediënten en kruiden gaan koken. Mijn boekenkast staat vol met bijna al zijn boeken. Ook zijn nieuwste Bespaar met Jamie ontbreekt niet. Naast de altijd fantastische recepten ook tips om verstandiger in te kopen, slimmer te koken & bewaren. Kliekjes worden weer verwerkt in andere recepten. Een boek waar ik zelf graag uit kook en hier en daar extra groente aan toevoeg. Aanrader!

Cupcakevorm
Home made cadeaus vind ik persoonlijk het allerleukste. Maak samen met je kind heerlijke cupcakes. Met Moederdag maken wij ons niet druk om suikers of andere minder gezonde ingrediënten. Bak met liefde, daar draait het om!

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.