Linda viert feest: 1 gratis online voedingsadvies

Niet alleen mijn blog bestaat 1 jaar, maar ook mijn bedrijf Lekker eten met Linda is precies 1 jaar oud. Ik blog, maar daarnaast doe ik nog veel meer. Ik ben voedingsdeskundige en begeleid mensen naar een gezonder en vooral lekker eetpatroon. Dit doe ik 1 op 1, maar ook in (kook) workshops of bij mensen thuis met de koelkast & voorraadkast check. Ook schrijf ik recepten voor bedrijven, coördineer kook workshops en geef lezingen over gezonde voeding.

Wat is nu niet leuker, als ik één van jullie blij kan maken met een online voedingsadvies. Wat is dat nu precies? Het online voedingsadvies is geschikt voor iedereen die wil weten of je wel gezond eet. Of voor als je op zoek bent naar simpele aanpassingen om je eetpatroon gezond(er) te maken. Geen idee hoe je dit moet aanpakken? Laat mij je erbij helpen. Op basis van een 4 daags eet & drinkdagboek ontvang je een persoonlijk uitgewerkt voedingsadvies. In dit advies staat naast slimme aanpassingen in je eetpatroon, praktische tips en veel gezonde recepten.

Linda 1 jaar voedingsadvies 2

 

Winactie
Wil je kans maken op het online voedingsadvies?

  • Laat een reactie achter onderaan de blog met een geldig e-mailadres. Vervolgens stuur ik je zo snel mogelijk een leeg eetdagboek toe (Hotmail gebruikers, check je spam box). Of mail mij direct op info@lekkeretenmetlinda.nl
  • Houd 4 dagen bij wat je eet en drinkt (3 weekdagen en bij voorkeur 1 weekenddag).
  • Stuur je eetdagboek uiterlijk zondagavond 21 september retour.
  • Uit alle ingezonden eetdagboeken zal ik één keuze maken.
  • Het is mijn feestje en je hoeft dan ook niet te liken, retweten of wat al niet meer (mag natuurlijk wel).
  • Maandag 22 september 2014 maak ik de winnaar bekend.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.