Lekker eten met Linda in de HealthyApp

Yes, eindelijk mag ik er iets over zeggen. Lekker eten met Linda is opgenomen in de HealthyApp. Wat is dat nu weer? De HealthyApp is dé gratis health app voor vrouwen in Nederland, waar je iedere dag de beste online health content in Nederland overzichtelijk te zien krijgt.

Dagelijkse wordt er een selectie gemaakt van de beste artikelen van populaire health blogs, personal trainers, foodies, psychologen en fysiotherapeuten. In totaal zijn er 11 categorieën: personal, sport, workout, beauty, voeding, recepten, mama’s, mind, tech, spots, fashion en gear.

HealthyApp

Vandaag komt de nieuwe versie uit met een aantal handige functionaliteiten. Het allerhandigst vind ik dat je artikelen direct kunt delen via What’s App, mail of social media kanalen. Zo inspireren mijn zusje en ik elkaar graag met heerlijke salade recepten. Vaak vergeet ik om haar erop te wijzen. Nu kan ik meteen via een appje het artikel met haar delen.

HealthyApp

Een ander onderscheidend vermogen is dat je interesses kunt aangeven in de categorie Personal en vervolgens verschijnen alleen de relevante artikelen voor jou. Naast “liken” en delen, kun je blogs ook als favoriet bestempelen, zodat je die later kunt lezen of als archief gebruiken.

healthy app

Een laatste handigheidje is de Healthy Calender. Alle workshops, wedstrijden en lezingen van de deelnemende HealthyApp partners staan hierin. Met 1 druk op de knop, zie je in Google Maps waar het event plaatsvindt. En nog makkelijker, je zet de activiteit direct in je agenda.

HealthyApp downloaden
Kortom, download de Healthy App. Het is gratis en je krijgt er vast weer een hoop nieuwe inspiratie door. De App is te downloaden in de App-store via deze link. De HealthyApp is nog niet beschikbaar voor Android.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.