E-book koken op de camping

Yeah, eindelijk is het zover; mijn E-book koken op de camping is klaar. Met heel veel plezier heb ik aan de recepten gewerkt. Je kunt het e-book gratis downloaden.

E-book Koken op de camping

15 makkelijke recepten voor op de camping. Op vakantie willen we graag makkelijk en vooral lekker eten. In dit kookboekje maak ik graag gebruik van lokale ingrediënten of ik maak een campingversie van een klassieker. Het liefst met zo min mogelijk ingrediënten en een simpele bereiding.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
e book koken op de camping

 

E-book koken op de camping

Wat kun je verwachten van het receptenboek voor op de camping? In totaal staan er 15 recepten in vermeld. Vaak maak ik gebruik van lokale ingrediënten of ik maak een campingversie van een klassieker. Het liefst met zo min mogelijk ingrediënten en een simpele bereiding.

Tijdens vakantie heb je vaak geen zin om uitgebreid te koken. Het E-book start met een aantal fijne koude salades. Natuurlijk komen ook de maaltijdsalades met pasta aan bod. Daarnaast zijn de eenpansmaaltijden ideaal. Het is superfijn om alle ingrediënten bij elkaar in één (skottel)pan te doen en dat scheelt ook nog eens afwas.

Mijn persoonlijke favoriet is de paella uit de skottelbraai. De rest van de recepten verklap ik nog niet. Kijk zelf maar.

e-book koken op de camping

De hele zomerperiode staat in het teken van koken tijdens vakantie. Elke vrijdag verschijnt er een nieuw vakantierecept dat hierbij past. Je hoeft natuurlijk niet perse op een camping te zitten om deze recepten te maken. In een appartement of huisje heb je niet zo’n uitgebreide keuken als thuis. Ook als je thuis makkelijk wilt koken, zijn deze gerechten ideaal. In dit blog koken op de camping geef ik je nog handige tips over wat mee te nemen en kooktips.

Vergeet niet voor vertrek het e-book koken op de camping te downloaden. Sla het E-book digitaal op, zodat je het altijd bij de hand hebt. Laten jullie weten als je een recept gekookt hebt? Deel ze op Instagram of Facebook met #lekkeretenmetlinda of tag mij in je foto (@lekkeretenmetlinda), zodat ik je terug kan vinden.

Ik wens je er veel plezier mee en een hele fijne zomer!

Geniet ervan, liefs Linda

Koken op de camping tips

Bewaar dit E-book koken op de camping op Pinterest!

Wil je deze recepten opslaan, zodat je het makkelijk en snel terug kunt vinden? Bewaar deze foto dan op één van je Pinterest borden.

E-book koken op de camping met 15 makkelijke recepten

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.