Weekmenu 80 – makkelijke recepten

Net als vorig jaar, las ik een kleine zomerstop in van mijnweekmenu. De komende twee maanden vertrekken de meeste van jullie naar een vakantie bestemming. De zomer is voor mij ook de periode om even de teugels los te laten en spontaan af te spreken met vrienden. De eetplanning laten we even voor wat het is. Dit komt terug, zodra de kinderen eind augustus weer naar school gaan.

Natuurlijk laat ik jullie niet met lege handen achter. De hele zomer staat in het teken vankoken op vakantie. Het E-book koken op de camping is klaar en kun je gratis downloaden. Mocht je toch nog graag eenweekmenu maken, kan dan even bij de eerder verschenen weekmenu’s.

Veel kook- en eetplezier. Liefs, Linda

P.S download nu het gratis E-book koken op de camping voor makkelijke en snelle recepten tijdens de vakantie.Download button

Weekmenu 80 makkelijke recepten

Maandag: vegetarische curry met paneer

Zoals jullie weten ben ik dol op curry’s. Het vlees in de curry is vervangen door paneer. Paneer is kaas en neemt makkelijk de smaken van sauzen en kruiden opneemt en is daardoor bij uitstek geschikt voor een curry. Een must try!

Vegetarische curry met paneer

Dinsdag: krieltjes uit de oven

Mijn dochter is gek op het recept van deze krieltjes uit de oven. Je hebt er geen omkijken naar en ondertussen bereid je de groente en het vlees.

krieltjes uit de oven

Woensdag: gegrilde perziken met rucola

Door het roosteren van de perzik, krijgt het fruit een extra smaak boost. Verdubbel de hoeveelheden en serveer er couscous bij voor een zalige gevulde maaltijdsalade.

gegrilde perziken met rucola

Donderdag: pittige gamba’s van de bbq (of grillplaat)

Het blijft mooi weer de komende periode, dus hopelijk kun je lekker buiten eten. Deze gamba’s kun je op de barbecue of grillplaat bereiden.

pittige gamba's

Vrijdag: Indiase wraps met kip

Wraps blijven bij ons favoriet op de vrijdag. Haal je kruiden maar vast te voorschijn. We gaan zelf een marinade maken.

Indiase wraps met kip

Zaterdag: paprika tapenade maken

Borreltijd! Dit weekend kun je zelf een paprika tapenade maken. Hmmm.

zelf paprika tapenade maken

Zondag: tussendoortjes voor onderweg naar vakantie

Gezonde tussendoortjes collage

Zondag is bakdag. Na regio Zuid heeft nu ook het Midden van het land vakantie. Voor onderweg naar vakantie kun je één van deze zelfgemaakte tussendoortjes meenemen.

Laat je het weten als je één van de recepten van het weekmenu gemaakt hebt met #lekkeretenmetlinda of tag mij, dan kan ik je terug vinden. Ben je op zoek naar andere recepten? Kijk dan even bij de receptenindex.

 

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.