Linda viert feest: Princess sapcentrifuge

Ooh wat vind ik het leuk om dit laatste cadeau van fonQ mag weggeven: de Princess Juice Extractor Sapcentrifuge RVS! Een super handig apparaat om stap voor stap gezonder en in dit geval vooral lekker te drinken.

Wij weten allemaal dat groente en fruit goed voor ons is. Toch lukt het nog geen 10% van de Nederlandse bevolking om aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 2 ons groente en 2 stuks fruit te komen. Één manier om aan dit quotum te komen is juicen.

Juicen is hartstikke hip. Het verschil met een smoothie is dat bij juicen het sap en de voedingsstoffen van de vezels en het vruchtvlees wordt gescheiden. Wat je overhoudt is puur sap. Je lijf kan dit makkelijker opnemen, omdat de vezels ontbreken.

Linda 1 jaar sapcentrifuge 2

Maar goed, leuk dat het gezond is, smaak blijft voorop staan. Je weet niet wat je proeft, als je zelf een eigen appelsapje maakt. Puur en zo goed van smaak. Een enorm verschil met de kant en klare pakken in de supermarkt. Nu adviseer ik je niet om elke dag liters zelfgemaakte fruitsap te drinken. Dit bevat fructose en zorgt voor schommelingen in de bloedsuikerspiegel. Combineer het fruit met rauwe groenten of beter gezegd combineer de groente met fruit. Spinazie bijvoorbeeld is een heerlijke en supergezonde basis. Vervolgens een stuk fruit erbij. De vulopening van dit vitaminebomapparaat is lekker groot, waardoor het gebruik makkelijk is.

Na het sappen komt helaas het lastige werkje, schoonmaken. Gelukkig mogen alle onderdelen in de vaatwasser. En ja de Princess sapcentrifuge heeft zijn uiterlijk mee. Geheel in RVS, een mooie aanwinst voor elke keuken. Bij fonQ vind je trouwens nog talloze andere keukenapparaten om heerlijke sappen mee te maken.

Winactie:

  • Laat onder aan deze post weten waarom je deze sapcentrifuge graag wilt winnen, met een geldig e-mailadres.
  • Natuurlijk ben je vriend van Lekker eten met Linda. Het is mijn feestje en je hoeft dan ook niet te liken of retweten of wat al niet meer (mag natuurlijk wel).
  • De actie loopt tot en met zondag 21 september.
  • Maandag 22 september maak ik de winnaar bekend.

De winnaar krijgt per e-mail bericht, dus zorg dat je een juist adres achterlaat bij je reactie. Via die weg zal ik contact met jullie opnemen.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.