Linda viert feest: 2 x 2 ontbijtjes bij Yoghurt Barn

Laatst was ik in Utrecht shoppen met mijn dochter. Wij begonnen de dag goed met een ontbijtje bij Yoghurt Barn. Bij binnenkomst was ik direct verkocht. De yoghurt in melkbussen, toppings in mooie glazen weckpotten, keuze uit allerlei losse theebladeren en een open relaxte sfeer. Ken je deze plek nog niet? Geen nood, ik geef 2 x 2 ontbijtjes weg.

Wat vind ik nu zo leuk aan de Yoghurt Barn? Tegenwoordig weet (bijna) niemand meer waar en hoe ons eten gemaakt wordt. Pure smaken worden niet meer herkend of zelfs gewaardeerd. Voeding komt uit de fabriek of “vers fruit” ligt 1,5 jaar in een koeling (!) De yoghurt van de Barn komt direct bij de boer vandaan, 100% biologisch en zit binnen 48 uur in een schattig weckpotje. En ja dat proef je, de smaak is vol, romig en of zoals ze zelfs zeggen Loei Lekker.

Zodra je de keuze hebt gemaakt uit de soorten zuivel van gewone yoghurt, hangop, geitenyoghurt of soja komt het dillema van de topping (lees fruit, noten, pitten en zaden). Om het je makkelijk te maken kun je voor een Special kiezen en anders stel je je eigen mix samen. Vervolgens een lekkere kop thee, koffie of sapje erbij. Bijna alles is biologisch tot aan de take-away bekers toe. En duurzaamheid staat voorop!

Ik vind het in ieder geval een leuk plekje om even bij te komen, te werken of een lunch voor onderweg mee te nemen. Ook kinderen zijn welkom, zij vermaken zich terwijl jij even rustig de krant leest. Op dit moment zijn er 2 vestigingen, eentje in Utrecht om de hoek waar ik geboren ben en de ander in Amsterdam.

yoghurtbarn utrecht

Nu komt het leuke, ik mag 2 x een ontbijt voor 2 personen weggeven. Dit is de Barn Breakfast met een yoghurtspecial, oerbrood (van het Vlaamsch Broodhuys) en een warme drankje naar keuze. Dus bedenk met wie jij graag wilt ontbijten met een vriendin voor een bijkletssessie, je moeder, je partner ach het maakt mij niet uit.

Winactie:

  • Laat onder aan deze post weten waarom en met wie je graag wilt ontbijten, met een geldig e-mailadres.
  • Natuurlijk ben je vriend van Lekker eten met Linda. Het is mijn feestje en je hoeft dan ook niet te liken of retweten of wat al niet meer (mag natuurlijk wel).
  • De actie loopt tot en met zondag 21 september.
  • Maandag 22 september maak ik de winnaars bekend.

De winnaars krijgt per e-mail bericht, dus zorg dat je een juist adres achterlaat bij je reactie. Via die weg zal ik contact met jullie opnemen.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.