Linda viert feest: 5 x Lunchbox To Go Elipse

Vandaag staat er weer een nieuwe winactie voor jullie klaar. Dit keer een handig attribuut om gezonder en lekker te lunchen onderweg, op het werk of school. Ik mag nl. maar liefst 5 Lunchboxen To Go Elipse weggeven. Eet jij weleens een salade bij de lunch op kantoor? Vind je dit teveel gedoe met allerlei bakjes in je tas? Of durf je het eigenlijk niet aan? Wat maakt het uit wat een ander ervan denkt. Neem het heft in eigen handen en laat “ze” lekker kletsen. Als je je fitter en energieker wilt voelen, is meer variatie (dus niet elke dag brood) en meer groente eten een MUST.

Linde viert feest - sfeerbeeld

Voorwaarde om een salade mee te nemen zijn natuurlijk wel goede materialen. Deze lunchbox van Rosti Mepal ziet er niet alleen hip uit, ze is ook handig in gebruik. De lunchbox bestaat uit 4 onderdelen: de box voor je salade, een schattig Mini Box To Go voor een dressing of een noten- & zadenmix. Daarnaast een los compartiment om je bestek, rijstwafels of de Mini Box in op te bergen. De box wordt afgesloten met een band. Ideaal!

Bij Rosti Mepal vind je talloze andere handige attributen om de lunchbox mee te combineren. Of allerlei andere kunststof materialen voor bewaren, bereiden, servies en serveren.

Linda viert feest - assortiment

Winactie:

  • Laat onder aan deze post weten waarom je graag 1 Lunchbox To Go Elipse wilt winnen, met een geldig e-mailadres.
  • Natuurlijk ben je vriend van Lekker eten met Linda. Het is mijn feestje en je hoeft dan ook niet te liken of retweten of wat al niet meer (mag natuurlijk wel).
  • De actie loopt tot en met zondag 21 september.
  • Maandag 22 september maak ik de winnaars bekend.

De winnaars krijgen per e-mail bericht, dus zorg dat je een juist adres achterlaat bij je reactie. Via die weg zal ik contact met jullie opnemen.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.