In 30 dagen terug in vorm (+winactie)

Summerbodies are made in winter! Wat een vreselijke uitspraak al klopt dit wel. In mei gaat iedereen massaal op dieet, in de hoop voor de zomer nog 10 kilo kwijt te raken. Start nu met meer bewegen en beter eten om je straks lekker te voelen in je bikini. Ik heb iets leuks om je daarbij te helpen.

Vorig jaar ben ik in contact gekomen met Ginny Mulders. Zij is personal trainer en begeleidt andere mensen naar een fitter en sterker lichaam, een gezondere levensstijl en een gelukkiger leven. Haar doelgroep zijn moeders en dat verklaart ook direct haar bedrijfsnaam Gin Fit online. Op haar site vindt je een aantal tips en recepten van mij die ik schreef voor de “Challenge 14 dagen geen suiker”.

Goede voeding, ontspanning en beweging zijn de sleutels tot een gelukkig leven. Door de drukte van tegenwoordig gunnen wij onszelf vaak geen tijd om te sporten. Ginny inspireert je om dit juist wel te doen. No excuses! Sporten kan je namelijk ook heel goed thuis doen. Haar programma’s draaien om workout’s die je thuis in de woonkamer doet met een instructievideo erbij.

Afgelopen zomer heb ik een van haar online fitness programma’s gevolgd. Erg leuk om te doen en ik kon ook echt merken dat mijn lijf sterker werd. Ideaal ook dat je zelf bepaald wanneer je sport. De ene keer overdag, de andere keer als de kinderen op bed liggen. In de tijd dat je normaal heen en weer naar de sportschool rijd, heb je al een workout gedaan. Speciaal voor jullie mag ik 2 x het Platte buiken programma weggeven.

Wat houdt het programma in:

  • Dagelijks een e-mail met een instructie video, warming up en cooling down, die je thuis kunt uitvoeren
  • Elk dag motiverende tips
  • Bij aftrap een workout met menusuggesties, dagboek en scorekaarten
  • Nieuwe inzichten in je voedingspatroon
  • Toegang tot een speciaal gedeelte op de website en de besloten Facebook groep

Het programma zal je lijf sterker maken, plattere buik geven en je voedingspatroon wordt opgeschoond. Het is geschikt voor elk type sporter van beginner tot gevorderd. Je zal je fitter en energieker voelen en beter in je vel. Het enige is natuurlijk wel dat dit alles niet vanzelf gaat! Je wordt uitgedaagd om 5x per week maximaal 30 minuten vrij te maken én je eetpatroon onder de loep te nemen.

Doe je mee?

mama stralend fit

Winactie
Het leuke is dat ik 2 van jullie mag blij maken met het platte buiken programma ter waarde van € 47,-

  • Laat een reactie achter onder deze post, met een geldig e-mailadres.
  • Natuurlijk ben je Facebook vriend van Lekker eten met Linda.
  • Wil jij mij een plezier doen, kijk dan ook even op de pagina van Gin Fit online.
  • De actie loopt tot en met 16:00 uur – vrijdag 16 januari 2015

Update: de actie is afgelopen en de winnaars zijn inmiddels bekend.

De winnaars krijgen per e-mail bericht, dus zorg dat je een juist adres achterlaat bij je reactie.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.