Amuse rucola salade met mozzarella en cherrytomaatjes
In het amuse glaasje een vegetarische amuse dit keer. De rucola salade met mozzarella, cherrytomaatjes en pijnboompitjes is een licht hapje bomvol smaak.
Italiaanse amuse in een glaasje
De Italiaanse vlag in een glaasje. De combinatie van zelfgemaakte pesto, een laagje zachte witte kaas en zoete tomaatjes on top, zorgt voor een pure en smaakvolle amuse.
Amuse avocado met zalm
Mijn amuse avocado met zalm en geitenkaas is een makkelijk hapje, dat scoort bij elk diner. Het ziet er niet alleen fantastisch uit, maar smaakt ook nog eens heerlijk.
Op mijn blog vind je allerlei soorten amuses. Ik geef je graag een paar tips. Zo is de Italiaanse amuse met kerst altijd enorm populair. Of maak een klassiek kerst voorgerechtje met de hollandse garnalen in een glaasje of de vitello tonnato met een twist. Met dit voorafje met zalm en avocado zit je goed, want iedereen lust dit. Naast vis hapjes, staan er ook lekkere vegetarische amuses in het lijstje. Voor ieder wat wils.