Aankondiging #30voeljefit challenge

De vakantie is toch echt voorbij. Ik heb enorm genoten van het rustiger aan doen. Het heeft mijn hoofd en lijf even goed gedaan. En niet alleen de rust, ook het lekkere eten, kan ik aan mijn lijf merken. Het was zinderend heet in Italië en ik kan niet zo goed tegen enorme hitte. Daarbij zaten wij boven op een berg met 18% helling in de omgeving. Van hardlopen maar ook van wandelen is niks gekomen. Om eerlijk te zijn had ik ook even geen zin. Ik wilde even “geen regels” en ik heb het bewegen deze vakantie laten versloffen. Daar heb ik nu natuurlijk spijt van. Ik heb mijn hobby “lekker eten” iets te fanatiek uitgeoefend. Wat wil je, als je overal verse pasta, verse pizza en proeverij menu’s kunt eten voor een zacht prijsje.

Tijd om weer back on track te komen en daarom start ik met de #30voeljefit challenge!

#30voeljefit challenge

Na een heerlijke relaxte tijd, kan ik ook erg blij zijn dat het normale leven weer begint. Het blijkt dat ik het toch goed doe op structuur, dus die breng ik er opnieuw in. Als ik zo een beetje rondvraag, hoor ik meer mensen die meer willen bewegen, gezonder en bewuster eten. Zo ook mijn food collega’s Reny, Suzanne en Annemieke. Wat is niet leuker om het met elkaar te doen? Elkaar te inspireren, enthousiasmeren en te steunen als het even minder gaat. Precies! Daarom starten wij vanaf 1 september, 30 dagen lang, de #30voeljefit challenge. Wij gaan werken aan de gezondheid, zowel fysiek als mentaal.

En zoals ik als zei, wij gaan het samen doen. Jij kunt dus ook meedoen! Heb je een zetje nodig de goede richting op? Dan is deze challenge echt iets voor jou. Lees snel verder.

Wat gaan wij doen?

De hele maand september staat in het teken van de #30voeljefit Challenge. Met de challenge maken we een start om je fitter en gezonder te voelen. Wat kun je dan verwachten? In ieder geval heel veel inspiratie en tips. Met achtergrondinformatie, hoe je gezondere keuzes kunt maken. Natuurlijk delen we ook heel veel fijne recepten met praktische tips. En een aantal tools om de challenge net even makkelijker te maken.

30 voel je fit challenge

Wat kun je verwachten?

Naast een heleboel achtergrond informatie heeft elke week in september een ander thema. De focus ligt op de verschillende eetmomenten. Wij geven je tips en recepten om de dag net even bewuster door te komen. Dit vind je niet alleen op de blog, maar ook via mijn social media kanalen.

Samen met vier gezondere foodbloggers bundelen wij onze krachten. Puur Suzanne, Eet het beter, Mind Your Feed en Lekker eten met Linda dagen je uit om mee te doen aan de #30voeljefit challenge. Wil jij (weer) gezonder gaan eten, gezonder gaan leven en je fit en energiek te voelen? Doe dan mee met de challenge en geef je lijf en geest een boost.

Hoe doe je mee?

Dat is eigenlijk heel makkelijk. Volg de vier verschillende blogs voor alle tips, adviezen en recepten. Word lid van de (besloten) Facebook groep voor nog meer tips, adviezen en daar kun je ook vragen stellen! Deel daarnaast jouw ervaringen met de hashtag #30voeljefit, ter inspiratie voor andere voor een gezondere lifestyle!

Enne, vergeet ons natuurlijk niet te volgen op Instagram en Twitter. Volgende week dinsdag, 1 september, gaan we van start! Je leest maandag 31 augustus exact hoe we deze challenge aanpakken. Doe je mee?

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.