10 food confessions tag

Te grappig de 10 food confessions tag van Leonie van Wat een studentje ‘s avonds eet. Het draait eigenlijk om de vreemde gewoontes die je hebt qua eten en drinken. Tja, ze noemt het ook wel “met de billen bloot tag”.Mijn vreemde gewoontes had ik binnen 10 minuten op een kladplaatje gezet. Hier komen ze;

1. Ik verander in een heks als ik niet op tijd wordt gevoederd. (nou ja niet alleen als ik honger heb. In een stressvolle periode ben ik ook niet op mijn best.)

2. Ik kan een zak chips niet normaal eten. Ik vreet de zak chips op. Manlief en ik hebben hier ook een term voor: romantisch bunkeren

3. Voor het slapen gaan, duik ik regelmatig de koelkast in voor een stuk kaas. En ja ik weet echt dat dit heeeeel slecht is.

4. Vraag mij nooit om mijn laatste hapje. Ik vind het hoogst irritant als mijn kinderen of een tafelgenoot juist om dat laatste hapje vraagt.

5. Ik kan nooit een keuze maken in restaurants. Meestal twijfel ik tussen 2 gerechten. Ik leg de kaart weg en wacht tot de bestelling wordt opgenomen. Dan dwing ik mezelf te kiezen of ik doe ouderwets: “iene miene mutte”.

6. Ik kijk in de supermarkt altijd kijk wat een andere in zijn mandje heeft liggen. Ik ben altijd benieuwd wat een ander gaat eten.

7. Ik lust eigenlijk alles, alleen geen vetrandje aan vlees. Ik gruwel daarvan en spuug dit dan ook uit!

8. Ik gek ben op kaas en ook pindakaas. Na een vakantie kan ik mij bij thuiskomst verheugen op mijn eerste bruine boterham met roomboter, kaas of pindakaas. Oh en om eerlijk te zijn neem ik altijd zo’n pot met bruine deksel mee op vakantie..

post detox eetdagboek

9. Ik kan ABSOLUUT niet tegen mensen die praten en eten tegelijk. Er zijn weinig momenten dat ik niet eet, maar ik houd er resoluut mee op. Ik WALG ervan. Dat was dan in het begin ook best even wennen met die 2 kleine monstertjes.

10. Ik word op vakantie heel blij van een supermarkt. Ik ga op zoek naar de allergrootste en kan daar uren in ronddwalen op zoek naar lokale producten. Dit jaar ga ik weer naar Italië en ik kan mij hier nu al op verheugen. Terwijl ik het hier thuis in Nederland echt een rot klus vind.

Ondertussen ben ik wel benieuwd wat jullie food confessions zijn. Laat je een bericht achter onder deze post? Natuurlijk kun je deze tag overnemen. Vermeld je er dan wel bij dat de tag van Leonie is?

 

10foodconfessions #metdebillenbloot

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.