Linda viert feest: pakket van Food is Good

Ik ben alweer toe aan mijn 3e cadeautje: een fantastisch pakket van Food is Good. Mijn ervaring is dat lang niet iedereen noten, pitten en zaden in het eetpatroon heeft opgenomen. Zo zonde, want je lijf heeft die goede vetten en bouwstoffen toch echt nodig. Om die reden laat ik jullie er graag mee kennismaken.

Ik ben trotse partner van Food is Good. Sander & Andreas zijn twee enthousiaste ondernemers die betaalbare, kwalitatief goede en natuurlijke producten online verkopen. Het bestellen is heel simpel en verzending geschied binnen 1 dag. Het leuke is het persoonlijke contact dat zij met hun klanten hebben, ook al is het een webshop. Elke bestelling bevat een persoonlijk briefje met een bedankje, tip of een kleine cadeautje. Hier houd ik zo van!

Samen hebben wij een heel fijn pakket samengesteld van ruim € 40,-

Wat zit er in het pakket:

foodisgood2

 • muesli
 • zonnebloempitten
 • pompoenpitten
 • cacaonibs
 • mango
 • blanke amandelen
 • noten mix healthy

Wat kan je zoal met dit pakket? De ongesuikerde muesli is zalig door een bak volle yoghurt of kwark. De zonnebloempitten strooi je over je havermout, salade of een smoothie. Met de pompoenpitten doe ik hetzelfde als met de zonnebloempitten. Ook lekker is om er een verwentoetje mee te maken. De cacaonibs gebruik ik nog te weinig. De heren hebben zelf ook een blog met recepten en daar vond ik lekkere chocolade koekjes voor de cacaonibs. De gedroogde mango is héééérlijk om zo uit het handje te eten. Dit weet ik uit ervaring. Het pakket wordt compleet gemaakt door 2 zakken noten. Probeer de blanke amandelen eens in een gezonde quinoa salade met paksoi en sinaasappel. De healthy noten mix zijn een perfect alternatief voor die gezouten cocktail- of borrelnoten. Kortom; een fantastisch pakket voor je smaakpapillen en ook je lijf wordt er blij van.

Winactie:

 • Laat onder aan deze post weten waarom je dit pakket graag wilt winnen, met een geldig e-mailadres.
 • Het is mijn feestje en je hoeft dan ook niet te liken of retweten of wat al niet meer (mag natuurlijk wel).
 • De actie loopt tot en met zondag 21 september.
 • Maandag 22 september maak ik de winnaar bekend.

De winnaar krijgt per e-mail bericht, dus zorg dat je een juist adres achterlaat bij je reactie. Via die weg zal ik contact met je opnemen.

Heb je een vraag of opmerking over dit recept? Vul het contactformulier in of stuur mij een berichtje via Facebook of Instagram.