Ga terug
+ porties

Kenmerken

Totale tijd 10 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 300 gram couscous
  • 1 groot blik kikkererwten
  • 1 groot blik zwarte bonen
  • 1 komkommer
  • 1 rode paprika
  • 8 eetlepels hummus

Voor erbij

Zo maak je het

  • Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing. Of gebruik de snelle manier: voeg de couscous toe aan een kom. Schenk er kokend water over, een halve centimeter boven de couscous en dek af met een bord. Roer na een paar minuten de couscous los met een vork. Breng eventueel op smaak met olijfolie en een snufje zout en peper.
  • Spoel de kikkererwten en zwarte bonen af. Snijd de komkommer en paprika in stukjes.
  • Neem 4 kommen. Verdeel de couscous, bonen, komkommer, paprika en hummus over de kommen.
  • Verwarm optioneel de oven en rooster hierin de naan 2 minuten of serveer er flatbrood bij.
  • Serveer de 10 minuten hummus bowl direct.

Linda's tips

  • Een bowl eet makkelijker met een lepel in plaats van mes en vork.  
  • Naast zelfgemaakte naan is flatbread ook heerlijk om te dippen. Dit flatbread recept is binnen 15 minuten klaar.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl