Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 500 gram krieltjes in de schil
  • 4 flinke augurken
  • 1 sjalotje
  • 150 gram maïs
  • 1 eetlepel Griekse yoghurt
  • 1/2 eetlepel mayonaise
  • 1/2 theelepel mosterd
  • 150 gram ham blokjes (alternatief gerookte kipfilet)

Zo maak je het

  • Boen de krieltjes schoon en snijd in gelijke stukken. Kook 10 minuten in een bodempje water. Laat de aardappelen afkoelen.
  • Snijd ondertussen de augurken en sjalotjes in stukjes. Giet de maïs af.
  • Maak een dressing van de Griekse yoghurt, mayonaise en mosterd.
  • Hussel alle ingrediënten door elkaar heen.

Linda's tips

  • Tip: het lekkerste is als de smaken even kunnen intrekken. Zet de aardappel salade dan ook minimaal een uurtje in de koeling.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl