Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 2 kropje baby romaine sla
  • 50 gram Parmezaanse kaas
  • 40-50 gram croutons

Dressing

  • 1/2 theelepel worcestersaus
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 theelepels mosterd

Zo maak je het

  • Kook de eieren in 6-7 minuten hard. Pel en snijd in plakjes. Snijd de bindsla in reepjes. Voor de foto's heb ik de bladeren intact gelaten. Je kunt ook kant en klaar gesneden bindsla kopen.
  • Snijd met een kaasschaaf plakken van de Parmezaanse kaas of koop Parmezaanse vlokken.
  • Maak de dressing met de worcestersaus, olijfolie, citroensap en mosterd. Verdeel over 2 kleine potjes.
  • Neem nu twee lekvrije bakken om de ingrediënten te verdelen. Deze lunchboxen zijn handig in gebruik, want er is ruimte voor de salade en deze lunchbox is inclusief een potje voor de dressing.
  • Doe de sla, eieren, Parmezaanse kaas naast elkaar in de bak. Bewaar de croutons in een apart bakje of zakje. Zet de dressing potjes bij de lunch salade en zet in de koelkast. De caesar salade voor de lunch is twee dagen houdbaar.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl