Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1/2 theelepel gerookte paprikapoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 450 gram voorgekookte aardappelpartjes
  • optioneel: snufje gedroogde peterselie of bieslook

Saus bij patatas bravas

  • 2 eetlepels Griekse yoghurt
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 teentjes knoflook of meer naar smaak
  • 1/2 eetlepel citroensap

Patatas bravas bij hoofdmaaltijd

  • *verdubbel de hoeveelheden indien de patatas bravas

Zo maak je het

Hoe maak je deze patatas bravas

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng de olijfolie met de gerookte paprikapoeder en paprikapoeder. Verdeel het mengsel over de aardappelpartjes en leg deze in een ovenschaal. Schuif de patatas bravas 30 minuten in de oven.
  • Maak ondertussen de knoflooksaus. Meng de Griekse yoghurt met de mayonaise, knoflook en citroensap. Serveer de frisse knoflook dip bij de aardappeltjes.

Linda's tips

  • De komende maanden kun je meer aardappel recepten verwachten. Mocht je alvast meer inspiratie willen, check dan de site aardappels.nl

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl