Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 300 - 400 gram witvis filet (ASC keurmerk)
  • snufje peper en zout
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels olijfolie
  • snufje peper en zout
  • 1 teen knoflook
  • 2 flinke tomaten
  • extra olijfolie voor insmeren van de ovenschaal

Zo maak je het

  • Kruid de vis met een snufje zout en peper. Maak een marinade van de mosterd, citroensap en olijfolie en smeer de vis hiermee in. Laat bij voorkeur de smaken minimaal een half uurtje intrekken.
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Vet de ovenschaal in met olijfolie. Snijd de knoflook in plakjes en de tomaten in schijfjes. Leg de tomaten dakpansgewijs in 2 rijen in de ovenschaal. Verdeel de knoflook erover. Leg de vis erop. Bak 12 - 15 minuten goudbruin in de oven.
  • Lekker bij een Hollandse maaltijd met (gebakken) aardappelen en boontjes.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl