Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 500 gram gekookte bietjes
  • 4 schoongemaakte haringen
  • 1 appel
  • 3 eetlepels Griekse yoghurt
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel appel azijn
  • vers gemalen peper en zout naar smaak
  • 2 flinke handen sla

Optioneel

  • verse peterselie

Zo maak je het

  • Snijd de bietjes, haring en appel in blokjes.
  • Maak een dressing van de yoghurt, olijfolie, azijn en peper en zout. Meng de dressing met de bieten, haring en appel.
  • Leg op elke bord een flinke hand sla. Verdeel de salade over beide borden en strooi er optioneel verse peterselie over.

Linda's tips

Tip: voor de visliefhebbers heb ik nog een tip: een bietensalade met makreel.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl