Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 300 gram spaghetti
  • zout
  • 2 uien
  • 1 teentje knoflook
  • olijfolie
  • 2 blikken tomatenblokjes
  • 4 saucijzen (favoriet is Italiaanse venkelworst - salsiccia al finocchietto)

Zo maak je het

  • Pak de grootste pan, vul deze met water en breng aan de kook. Vergeet niet om de deksel erop te doen, dit zorgt ervoor dat het water sneller kookt. Heb je een waterkoker, gebruik deze dan om water te koken. Voeg de spaghetti toe en bereid volgens de gebruiksaanwijzing. Voeg het zout pas toe, nadat het water kookt.
  • Snijd ondertussen de uien in stukjes en hak de knoflook grof. Verwarm een koekenpan met olijfolie en bak hierin de uien en knoflook 3 minuten. Voeg de tomatenblokjes toe en laat de saus even pruttelen.
  • Snijd de worstjes open en maak van het vlees kleine balletjes. Voeg deze toe aan de saus en laat de balletjes in 10 minuten gaar koken. Roer af en toe.
  • Giet de spaghetti af en serveer met de saus.

Linda's tips

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl