Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Garnalensalade met Aziatische twist
Kenmerken
Porties
4
personen
Ingrediënten
2
eetlepels
sesamzaad
1
rijpe mango
1
rijpe avocado
1
kleine rode ui
2
eetlepels
vers gehakte koriander + garnering
1
ons
gepelde Hollandse garnalen of 350 ongepelde garnalen
2
eetlepels
mayonaise
mespunt wasabi
naar smaak
150
gemengde bladsla
Zo maak je het
Zet een kleine koekenpan op het vuur en rooster het sesamzaad en laat even afkoelen.
Snijd de mango, avocado en rode ui in kleine blokjes en doe in een kom. Voeg de koriander en garnalen er aan toe.
Voeg de wasabi toe aan de mayonaise in een kommetje. Proef of dit goed op smaak is en roer door de garnalensalade.
Pak een mooi bord, leg een handje sla erop en vervolgens de garnalensalade. Strooi de sesamzaadjes erover.
Linda's tips
Tip: ben je geen liefhebber van garnalen, dan kan je die vervangen door gerookte kip.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl