Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 2 eetlepels sesamzaad
  • 1 rijpe mango
  • 1 rijpe avocado
  • 1 kleine rode ui
  • 2 eetlepels vers gehakte koriander + garnering
  • 1 ons gepelde Hollandse garnalen of 350 ongepelde garnalen
  • 2 eetlepels mayonaise
  • mespunt wasabi naar smaak
  • 150 gemengde bladsla

Zo maak je het

  • Zet een kleine koekenpan op het vuur en rooster het sesamzaad en laat even afkoelen.
  • Snijd de mango, avocado en rode ui in kleine blokjes en doe in een kom. Voeg de koriander en garnalen er aan toe.
  • Voeg de wasabi toe aan de mayonaise in een kommetje. Proef of dit goed op smaak is en roer door de garnalensalade.
  • Pak een mooi bord, leg een handje sla erop en vervolgens de garnalensalade. Strooi de sesamzaadjes erover.

Linda's tips

  • Tip: ben je geen liefhebber van garnalen, dan kan je die vervangen door gerookte kip.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl