Maal de aardbeien fijn. Haal door een zeef. Week de gelatine 10 minuten in koud water. Verwarm de melk, breng tegen de kook aan en roer de gelatine erdoor.
Verwarm slagroom, kristalsuiker en vanillesuiker oplaag vuur en breng tegen de kook aan. Haal de pan direct van het vuur. Meng het melk mengsel en aardbeienpuree door de room.
Vul de 3D siliconen vorm met het mengsel en zet 1nacht in de koelkast. Zet de mal de volgende dag 1,5u in de vriezer om op te stijven. Haal de panna cotta voorzichtig uit de vorm en bewaar in de koelkast tot gebruik.
Verwarm de oven voor op 180 gr. Meng de bloem, suiker, eiwit, gesmolten boter en cacao door elkaar. Smeer de helft van het beslag uit over de siliconen tuille, verwijder overtollig beslag. Zet 8 min in de oven. Haal de koekjes warm uit de mal. Herhaal bovenstaand met de andere helft van het beslag. Je kunt de koekjes max. 6 dagen bewaren in een luchtdichte bak.
Serveren: Neem een plat bord, plaats het bordstencil erop. Strooi de poedersuiker erover. Verwijder het stencil. Plaats de panna cotta erop met het koekje.