Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Gang Voorgerecht
Keuken Italiaans
Trefwoord Makkelijke recepten
Totale tijd 35 minuten
Porties 8 stuks

Ingrediënten

  • 1 rol vers bladerdeeg
  • 180 gram kruidenkaas
  • 360 gram Honingtomaten (Looye), gehalveerd
  • olijfolie
  • 2 eetlepels verse groene pesto
  • 1 ei, losgeklopt
  • paar basilicum blaadjes

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Rol het bladerdeeg uit en snijd in 8 rechthoeken. Kerf de randen 1 cm van de kant iets in. Smeer elke rechthoek in met de kruidenkaas.
  • Verdeel de Honingtomaten erover. Gebruik een kwast en smeer de tomaten in met olijfolie. Verdeel de verse pesto over de bladerdeegtaartjes. Bestrijk de randjes met het losgeklopte ei. Bak 15 minuten goudbruin in de oven.
  • Serveer met een paar blaadjes gesneden basilicum naar smaak.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl