Ga terug
Afdrukken
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Pincho manchego met een uienchutney met sherry
Kenmerken
Porties
9
stuks
Ingrediënten
3
rode uien
(170 - 200 gram)
olijfolie om in te bakken
2
eetlepels
azijn
2
eetlepels
bruine suiker
50
ml
sherry
(Pedro Ximinez)
125-150
gram
manchego
10
plakken stokbrood
Extra nodig
10 prikkers
Zo maak je het
Pel de uien en snijd deze in smalle ringetjes.
Verhit een koekenpan met een scheutje olijfolie en bak de uien op middelhoog vuur glazig.
Voeg de azijn, suiker en sherry toe. Laat 30 minuten pruttelen, totdat er een soort stroop ontstaan.
Snijd de manchego in plakjes.
Smeer een laagje uienchutney op het stokbrood en leg twee plakjes manchego erop. Steek een prikker erin.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl