Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 4 theelepels sesamolie
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 2 theelepels sesamzaad
  • 1 theelepel vers geraspte gember
  • 1/2 teentjes knoflook
  • 200 gram gesneden rosbief (vleeswaren)
  • 200 gram wortel (1 grote winterpeen)
  • 1 komkommer
  • 75 gram veldsla
  • 200 gram taugé
  • 20 gram TOP Taste Crispy Salad Topping naturel

Optioneel

  • verse koriander

Zo maak je het

  • Maak een marinade van de sesamolie, sojasaus, sesamzaad, gember en knoflook.
  • Neem de helft van de marinade. Smeer de plakjes rosbief hiermee in en zet in de koelkast tot gebruik.
  • Snijd de wortel en komkommer met een mandoline in smalle reepjes (julienne) of snijd heel fijn met een mes.
  • Hussel de wortel, komkommer, veldsla en taugé door elkaar. Giet de marinade erover. Rol de plakjes rosbief op en verdeel over de salade.
  • Strooi de Crispy Salade Topping naturel erover. Hersluit de verpakking voor een volgende keer. Wel direct serveren, zo is de wortel taugé salade op zijn lekkerst.

Linda's tips

  • Tip: de Crispy Salad Topping is verkrijgbaar bij Jumbo in de smaken naturel, paprika, cheese, garlic pepper en bacon.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl