Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Gang Voorgerecht, Amuse
Keuken Aziatisch, Japans
Trefwoord Makkelijke recepten, Kerst recepten, kerst
Totale tijd 15 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 2 snoepkomkommers, in plakjes
  • 1 baby romaine sla (Little Gem), fijngesneden
  • 1 eetrijpe avocado's, in kleine blokjes
  • 3 eetlepels (Japanse) mayonaise
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 2 mespuntjes wasabi
  • 50 gram Hollandse garnalen
  • 1 eetlepel zwart sesamzaad

Optioneel

  • citroensap (verkleuring avocado tegen te gaan)

Extra nodig

  • 4 champagnecoupes

Zo maak je het

  • Verdeel de sla, komkommer en avocado over de glazen.
  • Verdeel de Hollandse garnalen erover.
  • Maak een dressing van de mayonaise, sojasaus en 2 mespuntjes wasabi tot een dressing. Doe het mengsel in een boterhamzakje, knoop dicht en duw de dressing naar een hoekje van het zakje. Knip een klein hoekje eraf en spuit kleine toefjes in de glazen.
  • Strooi het sesamzaad erover.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl