Ga terug

Kenmerken

Ingrediƫnten

  • 1 schaaltje popcorn (zie basis recept)
  • 1 theelepel Ras El Hanout (Marokkaans kruidenmengsel van 20 soorten kruiden. Verkrijgbaar bij grote supermarkt of toko)
  • 1 eetlepel ahorn siroop

Zo maak je het

  • Verwarm de ahorn siroop op een laag vuur in een pan met dikke bodem. Let op, de siroop verbrand snel dus echt alleen even warm maken. Roer de Ras El Hanout er door heen, zodat er een kruidenpapje ontstaat. Voeg de popcorn toe en roer goed door zodat de popcorn met een laagje wordt bedekt.

Linda's tips

  • Mijn kinderen vinden de naturel popcorn ook al een traktatie of alleen met de kruiden erop. Misschien val jij meer voor die mierzoete caramel popcorn. Een alternatief is ahorn siroop. Dit is een natuurlijke suikervervanger, iets minder zoet met lichte caramel smaak. Let wel, bevat sucrose (vorm van snelle suikers) dus gebruik ook met mate.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl