Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • twee broccoli stronken
  • 900 gram voorgekookte krieltjes
  • 2 uien
  • 250 kastanje champignons
  • olijfolie om in te bakken
  • 100 gram geraspte belegen kaas
  • 350 gram zalm filet zonder vel

Zo maak je het

  • Kook de krieltjes in 8 - 10 minuten gaar.
  • Snijd de broccoli in roosjes en kook 5 minuten in ruim water.
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snij de ui in stukjes. Borstel de kastanje champignons schoon en snijd in plakjes.
  • Bak de ui en champignons 5 minuten op een zacht vuurtje met een beetje olijfolie.
  • Snij de zalm in stukjes.
  • Vet een ovenschaal in. Bedek de bodem met de uien en champignons, vervolgens de broccoli en leg de zalm ertussen. Dek af met de gekookte krieltjes. Strooi de kaas erover en bak in 20 minuten gaar in de oven.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl