Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 30 gram glasnoedels
  • 2 eieren
  • scheutje melk
  • flinke theelepel rode currypasta (of groen) of sambal
  • olijfolie
  • 2 norivellen
  • 100 gram taugé (flinke hand)
  • 1 worteltje

Zo maak je het

  • Week de glasnoedels in gekookt water volgens de gebruiksaanwijzing. Spoel af en laat uitlekken.
  • Klop de eieren los met de melk en de currypasta naar keuze.
  • Verwarm een kleine koekenpan met een scheutje olijfolie. Laat de helft van het eimengsel in de pan glijden. Draai om zodra eigeel bijna gestold is. Gaar kort aan de andere zijde en haal uit de pan. Bak de 2e omelet op dezelfde manier.
  • Leg de omeletten elk op een norivel. Bak de taugé en noedels even kort in de pan van de omeletten. Indien je dit niet doet, zijn de noedels te nat en dat is niet lekker in je omelet wrap. Rasp een worteltje of snijd in hele dunne reepjes.
  • Verdeeld de noedels, taugé en wortel over de omeletten. Rol de norivellen met omelet stevig op en laat even rusten tot de nori zacht is. Snijd doormidden.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl