Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 1 potje

Ingrediënten

  • 30 gram Parmezaanse kaas
  • 25 gram amandelen (zonder vlies)
  • 30 gram rucola
  • 1 teentje knoflook
  • 4 eetlepels olijfolie
  • snufje zout en peper

Zo maak je het

  • Doe alle ingrediënten in de hakmolen van de staafmixer of in een keukenmachine en mix tot een homogene massa. Proef om te zien of de pesto goed genoeg voor je op smaak is. Voeg gerust meer kaas, amandelen, rucola of een snufje zout en peper toe.

Linda's tips

  • Tip: bewaar de pesto in een schoon glazen potje in de koelkast. Vaak is de zelfgemaakte pesto 2 weken houdbaar. Bewaar eventueel in de vriezer in een ijsklonthouder. Zo heb je altijd een voorraadje bij de hand.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl