Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 1 kilo aardappelen (ook lekker is zoete aardappel)
  • 1 bloemkool
  • 3 uien
  • olijfolie
  • 2 - 3 eetlepels Milde curry (Patak's)
  • 300 gram gehakt
  • scheutje melk
  • klontje boter

Extra nodig

  • ovenschaal

Zo maak je het

  • Schil de aardappel en kook ze gaar in 10- 15 minuten
  • Snijd roosjes van de bloemkool en kook 5 minuten.
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Bak de uien met olijfolie 3 minuten op een middelhoog vuur. Voeg de currypasta toe en bak 1 minuutje. Voeg dan het gehakt toe en bak bruin.
  • Stamp de aardappelen tot puree met de melk en boter.
  • Vet de ovenschaal in. Bedek de bodem met het gehakt uienmengsel. Voeg de bloemkoolroosjes toe en dek af met de aardappelpuree. Zet de bloemkool ovenschotel 20 - 25 minuten in de oven.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl