Ga terug
Afdrukken
Notities
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Vietnamese noedelsalade
Kenmerken
Porties
4
personen
Ingrediënten
200
gram
glasnoedels
1
komkommer
150
peen julienne
125
gram
taugé
flinke hand koriander
Optioneel
sesamzaad en limoen
Recept voor Vietnamese saus
2
eetlepels
limoensap
2
eetlepels
suiker
3
eetlepels
water
4
eetlepels
vissaus
1
flink teentje knoflook
fijn gesneden
1/2
Spaanse peper zonder zaadjes
zeer fijn gesneden
Zo maak je het
Bereid de glasnoedels volgens de gebruiksaanwijzing en spoel af.
Snijd ondertussen de komkommer in reepjes, verwijder de zaadlijsten en hak de koriander grof.
Maak een dressing van de limoensap, suiker, water, vissaus, knoflook en Spaanse peper.
Meng de noedels met de groente en koriander. Giet de Vietnamese saus erover en serveer direct.
Linda's tips
Tip: je kunt er ook nog grof gehakte pinda's of kipfilet aan de noedelsalade toevoegen.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl