Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 200 gram glasnoedels
  • 1 komkommer
  • 150 peen julienne
  • 125 gram taugé
  • flinke hand koriander

Optioneel

  • sesamzaad en limoen

Recept voor Vietnamese saus

  • 2 eetlepels limoensap
  • 2 eetlepels suiker
  • 3 eetlepels water
  • 4 eetlepels vissaus
  • 1 flink teentje knoflook fijn gesneden
  • 1/2 Spaanse peper zonder zaadjes zeer fijn gesneden

Zo maak je het

  • Bereid de glasnoedels volgens de gebruiksaanwijzing en spoel af.
  • Snijd ondertussen de komkommer in reepjes, verwijder de zaadlijsten en hak de koriander grof.
  • Maak een dressing van de limoensap, suiker, water, vissaus, knoflook en Spaanse peper.
  • Meng de noedels met de groente en koriander. Giet de Vietnamese saus erover en serveer direct.

Linda's tips

  • Tip: je kunt er ook nog grof gehakte pinda's of kipfilet aan de noedelsalade toevoegen.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl