Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Perzik taartjes
Kenmerken
Gang
Dessert, Taart
Keuken
Hollands
Trefwoord
Makkelijke recepten
Totale tijd
50
minuten
minuten
Porties
8
personen
Ingrediënten
1
rol
vers bladerdeeg (rechthoekig)
4
rijpe perziken, in partjes
25
gram
pistache, gehakt
1
eetlepel
ahornsiroop
snuf
kaneel
1
ei, geklutst
Optioneel
1
liter
roomijs
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd het bladerdeeg in 8 stukken. Vouw de randen iets naar binnen. Prik het bladerdeeg in met een vork.
Leg een halve in partjes gesneden perzik op elk bladerdeeg plakje.
Verwarm de ahornsiroop met de kaneel. Bestrijk het fruit ermee.
Bestrijk de randen van het bladerdeeg met het ei. Schuif 18-20 minuten in de oven. Haal uit de oven en strooi de pistache erover.
Serveer eventueel met een bolletje roomijs.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl