Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Gang Dessert, Taart
Keuken Hollands
Trefwoord Makkelijke recepten
Totale tijd 50 minuten
Porties 8 personen

Ingrediënten

  • 1 rol vers bladerdeeg (rechthoekig)
  • 4 rijpe perziken, in partjes
  • 25 gram pistache, gehakt
  • 1 eetlepel ahornsiroop
  • snuf kaneel
  • 1 ei, geklutst

Optioneel

  • 1 liter roomijs

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd het bladerdeeg in 8 stukken. Vouw de randen iets naar binnen. Prik het bladerdeeg in met een vork.
  • Leg een halve in partjes gesneden perzik op elk bladerdeeg plakje.
  • Verwarm de ahornsiroop met de kaneel. Bestrijk het fruit ermee.
  • Bestrijk de randen van het bladerdeeg met het ei. Schuif 18-20 minuten in de oven. Haal uit de oven en strooi de pistache erover.
  • Serveer eventueel met een bolletje roomijs.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl