Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Gang tussendoortjes
Keuken Hollands
Trefwoord Makkelijke recepten
Totale tijd 1 uur 20 minuten
Porties 12 stuks

Ingrediënten

  • 180 gram pure chocolade
  • 1 banaan (niet te rijp), in plakjes van een halve cm
  • 12 theelepels pindakaas (100%)
  • 20 gram gehakte pinda's

Extra nodig

  • 1 Siliconen mini-muffin tray

Zo maak je het

  • Smelt de chocolade au bain-marie.
  • Voeg 1 eetlepel gesmolten chocolade in de mini muffin vorm. Leg een plakje banaan erop. Maak af met een theelepel pindakaas en een paar gehakte pinda's. Sluit af met een eetlepel chocolade.
  • Laat een uur opstijven in de koelkast.

Linda's tips

  • Bewaar de bananen snickers 3- 5 dagen in de koelkast.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl