Ga terug
+ porties

Kenmerken

Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Trefwoord Makkelijke recepten
Totale tijd 30 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 320 gram pasta naar keuze
  • 2 rijpe mango's, geschild en in stukjes
  • 320 gram gerookte kip, in stukjes
  • 1 rijpe avocado, in stukjes
  • 150 gram rucola
  • 50 gram (noten)granola
  • 125 gram Bettine geitenkaas honing

Dressing

  • 2 eetlepels mosterd (Dijon)
  • 2 eetlepels honing
  • 4 eetlepels olijfolie

Zo maak je het

  • Kook de pasta volgens de instructie van de verpakking. Giet af, spoel af met koud water en laat goed uitlekken.
  • Meng de mango, gerookte kip, avocado, rucola en afgekoelde pasta door elkaar.
  • Hak de granola en spreid uit over een bord. Verdeel de geitenkaas plakjes in vieren. Draai tot een balletje en rol door de granola.
  • Meng de olijfolie, honing en mosterd tot een dressing.
  • Verdeel de geitenkaas balletjes over de salade en giet de dressing erover.

Linda's tips

  • Granola vind je bij de muesli's in het ontbijtschap. Je kunt ook eenvoudig zelf granola maken.  

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl