Ga terug
Afdrukken
Notities
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Geitenkaas salade met mango en kip
Kenmerken
Gang
Hoofdgerecht
Keuken
Hollands
Trefwoord
Makkelijke recepten
Totale tijd
30
minuten
minuten
Porties
4
personen
Ingrediënten
320
gram
pasta naar keuze
2
rijpe mango's, geschild en in stukjes
320
gram
gerookte kip, in stukjes
1
rijpe avocado, in stukjes
150
gram
rucola
50
gram
(noten)granola
125
gram
Bettine geitenkaas honing
Dressing
2
eetlepels
mosterd (Dijon)
2
eetlepels
honing
4
eetlepels
olijfolie
Zo maak je het
Kook de pasta volgens de instructie van de verpakking. Giet af, spoel af met koud water en laat goed uitlekken.
Meng de mango, gerookte kip, avocado, rucola en afgekoelde pasta door elkaar.
Hak de granola en spreid uit over een bord. Verdeel de geitenkaas plakjes in vieren. Draai tot een balletje en rol door de granola.
Meng de olijfolie, honing en mosterd tot een dressing.
Verdeel de geitenkaas balletjes over de salade en giet de dressing erover.
Linda's tips
Granola vind je bij de muesli's in het ontbijtschap. Je kunt ook eenvoudig zelf
granola maken
.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl