Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 2 wraps

Ingrediënten

  • 100 gram boekweitmeel
  • 1 ei
  • snufje zout
  • 200 ml geiten (of plantaardige) melk
  • 1 klontje kokosolie of roomboter

Beleg

  • 2 eieren
  • 4 eetlepels hüttenkäse
  • 2 tomaten
  • 2 flinke eetlepel platte peterselie
  • snufje zout peper en (gerookte) paprikapoeder

Zo maak je het

  • Meng het meel, de eieren, een snufje zout en de melk tot een egaal beslag.
  • Verwarm een koekenpan en smelt hierin de kokosolie of boter. Voeg een flinke soeplepel beslag in de pan en bak de wrap om en om goudbruin.
  • Herhaal dit met de rest van het beslag.
  • Kook ondertussen de eitjes hard. Snijd de tomaten in stukjes en hak de peterselie grof.
  • Smeer elke wrap met hüttenkäse, beleg met een eitje, de tomaat en de verse kruiden. Breng op smaak met een snufje zout, peper en (gerookte) paprikapoeder.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl