Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 80 gram Griekse yoghurt (bv Total 0% vet)
  • 2 flinke eetlepels pindakaas (bijvoorkeur een vloeibare pindakaas)
  • 1/2 eetlepel honing
  • 1 appel
  • 1 rijpe banaan
  • 1 mango

Optioneel extra smaakmakers voor in de dip

  • cacao
  • kaneel

Optioneel smaakmakers voor erbij

  • granola
  • gehakte nootjes
  • geraspte kokos

Extra nodig

  • tapasprikkers

Zo maak je het

  • Meng de Griekse yoghurt met de pindakaas en honing en mix door elkaar tot een egale massa.
  • Schil en snijd het fruit in stukjes.
  • Steek de tapasprikkers erin. Zet op tafel en dip het fruit in de pindakaas dip.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl