Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Pindakaas dip met fruit
Kenmerken
Porties
2
personen
Ingrediënten
80
gram
Griekse yoghurt
(bv Total 0% vet)
2
flinke eetlepels pindakaas
(bijvoorkeur een vloeibare pindakaas)
1/2
eetlepel
honing
1
appel
1
rijpe banaan
1
mango
Optioneel extra smaakmakers voor in de dip
cacao
kaneel
Optioneel smaakmakers voor erbij
granola
gehakte nootjes
geraspte kokos
Extra nodig
tapasprikkers
Zo maak je het
Meng de Griekse yoghurt met de pindakaas en honing en mix door elkaar tot een egale massa.
Schil en snijd het fruit in stukjes.
Steek de tapasprikkers erin. Zet op tafel en dip het fruit in de pindakaas dip.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl