Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 2 personen

Ingrediënten

  • 200 gram pompoen (diepvries)
  • 80 gram havermout (of amandelmeel)
  • 20 gram pecannoten
  • 2 eieren
  • 1 kleine banaan in stukken
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1 theelepel kaneel

Extra nodig

  • 2 ovenvaste vormen (het schaaltje kocht ik bij Tiger of gebruik mini taartvormen van Xenos)

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Kook de pompoen in 4 minuten in een laagje water gaar. Giet af.
  • Maal de havermout fijn in de hakmolen van de staafmixer. Voeg de havermout, eieren, banaan, kaneel en pompoenblokjes toe. Maal tot een glad beslag. Hak de pecannoten grof en roer door het beslag.
  • Vet de vormen in en verdeel het beslag erover. Bak 25 minuten bruin in de oven.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl