Ga terug
+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 300 gram rijst
  • 350 gram kipdijfilet
  • olijfolie
  • 1 grote ui
  • 2 flinke preien
  • 1 rode paprika
  • 1,5 eetlepel kerrie
  • 250 ml gekookt water
  • 1/2 kippenbouillonblokje
  • 150 gram Arla Lactofree crème fraîche

Optioneel

  • 50 gram cashewnoten

Zo maak je het

  • Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Snijd de kipdijfilet in stukjes en bak goudbruin in een koekenpan met olijfolie.
  • Ondertussen snijd je de ui, prei en paprika. Voeg de groente toe aan de kip en bak al roerend goudbruin.
  • Voeg de kerrie, water, verkruimeld bouillonblokje en crème fraîche toe. Roer goed door elkaar en laat even pruttelen.
  • Serveer de kip kerrie met rijst en cashewnoten.

Linda's tips

  • Tip: voor meer pit kun je een lepeltje sambal of chili vlokken toevoegen.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl