Ga terug
Afdrukken
Notities
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Kip Kerrie
Kenmerken
Porties
4
personen
Ingrediënten
300
gram
rijst
350
gram
kipdijfilet
olijfolie
1
grote ui
2
flinke preien
1
rode paprika
1,5
eetlepel
kerrie
250
ml
gekookt water
1/2
kippenbouillonblokje
150
gram
Arla Lactofree crème fraîche
Optioneel
50 gram cashewnoten
Zo maak je het
Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
Snijd de kipdijfilet in stukjes en bak goudbruin in een koekenpan met olijfolie.
Ondertussen snijd je de ui, prei en paprika. Voeg de groente toe aan de kip en bak al roerend goudbruin.
Voeg de kerrie, water, verkruimeld bouillonblokje en crème fraîche toe. Roer goed door elkaar en laat even pruttelen.
Serveer de kip kerrie met rijst en cashewnoten.
Linda's tips
Tip: voor meer pit kun je een lepeltje sambal of chili vlokken toevoegen.
Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl