Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 2 flinke rabarber stengels
  • 1/2 sinaasappel
  • 1 theelepel kaneel
  • olijfolie /bakspray om in te vetten
  • 2 eiwitten
  • 60 gram kokos
  • 2 eetlepels honing

Extra nodig

  • 4 ovenvaste schaaltjes

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snijd de onderkant van de rabarber eraf en snijd in stukjes van 0.5 cm. Knijp een halve sinaasappel over de rabarber uit en strooi de kaneel erover. Meng goed door elkaar.
  • Vet de ovenschaaltjes in. Leg de rabarber op de bodem.
  • Splits de eieren. Meng de eiwitten met de kokos en de honing en verdeel over de 4 schaaltjes.
  • Zet 20 minuten in de oven.

Linda's tips

  • Tip: ben je een zoetekauw dan kun je ook over de rabarber een beetje honing doen.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl