Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 1 persoon

Ingrediënten

  • 1 stronk broccoli (150 gram)
  • 1/2 paprika
  • 1/2 rijpe mango
  • 30 gram ongezouten en ongebrande cashewnoten
  • 1 eetlepel sesamolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel honing
  • flinke snuf chilipeper
  • snufje zout

Optioneel

  • verse koriander

Zo maak je het

  • Maak de broccoli schoon. Schil de stronk en snijd in blokjes. Blancheer de broccoli 4 minuten in kokend water, spoel direct af onder koud water en laat uitlekken.
  • Snijd de paprika en mango in reepjes.
  • Hak de cashewnoten grof. Rooster kort in een droge koekenpan.
  • Maak een dressing van de sesamolie, citroensap, honing, snufje zout en een flinke snuf chilipeper.
  • Giet de dressing over de salade en strooi eventueel de verse koriander erover.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl