Ga terug
–+ porties

Kenmerken

Porties 1 pot

Ingrediënten

  • 150 gram havervlokken
  • 1/2 rijpe banaan
  • 1 eetlepel cacao
  • 2 eetlepels vloeibare pindakaas (100%)

Optioneel

  • snufje zout

Zo maak je het

  • Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier
  • Prak de banaan in een grote kom, voeg de cacao en vloeibare pindakaas toe en meng goed door elkaar. Je kunt de pindakaas eventueel in de magnetron even kort verwarmen. Schep vervolgens de havervlokken en optioneel een snufje zout. Zorg dat het chocolade pindakaas mengsel goed rondom de havervlokken zit.
  • Verdeel granola in een enkele laag over de bakplaat.
  • Bak de granola in 15-17 minuten knapperig in de oven. Hussel halverwege de baktijd de granola goed door elkaar.
  • Laat de granola volledig afkoelen, zodat deze lekker knapperig wordt.

Dit recept heb je geprint vanaf www.lekkeretenmetlinda.nl